Termeni și condiții

 1. INTERPRETARE, DEFINITII

 

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de CVW TECHNOLOGIES S.A., prin intermediul magazinului virtual www.magazinulapei.ro Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

 

Definitii:

Cumparator – consumator ori profesionist, asociatie, fundatie, sau alta entitate juridica cu sediul social in Romania ori Strainatate ce emite o Comanda.

Consumator – orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, asa cum sunt definite la art. 2, pct. 2 din Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor;

Profesionist – orice persoana fizica sau juridica, publica sau privata, care actioneaza in cadrul activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale, precum si orice persoana care actioneaza in acelasi scop, in numele sau pe seama acesteia;

Vanzator – societatea comerciala CVW TECHNOLOGIES S.A., avand sediul social in: Str. Lacului nr. 32, Magurele, judetul Ilfov (077125) cu numar de inregistrare la Oficiul Registrului Comertului: J23/4745/2019 si CUI: RO36756553.

Bunuri si Servicii – orice produse sau servicii ce urmeaza a fi livrate de CVW TECHNOLOGIES S.A. Vanzator in mod direct Cumparatorului.

Comanda – documentul electronic ce intervine intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul se implica sa livreze anumite bunuri si servicii, iar Cumparatorul doreste sa  primeasca aceste bunuri si servicii in schimbul carora se obliga sa faca plata acestora.

Contract  – orice contract in temeiul caruia Vanzatorul pune la dispozitia Cumparatorului o serie de servicii, iar Cumparatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora.

Contract la distanta – orice contract incheiat intre Vanzator si Cumparator in cadrul sistemului de vanzari, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul;

Suport durabil – orice instrument care permite Vanzatorului sau Cumparatorului sa stocheze informatii care ii sunt adresate personal, intr-un mod accesibil pentru referinte ulterioare pentru o perioada de timp adecvata, in vederea informarii si care permite reproducerea neschimbata a informatiilor stocate;

Dreptul de proprietate Intelectuala –  este protejat conform Legii nr. 8 din 14 martie 1996 (*actualizata*) si a legilor conexe. Continutul prezentului site este proprietatea CVW TECHNOLOGIES S.A., fiind incluse urmatoarele, dar fara a se limita la: imagini, elemente grafice, programe, embleme, sigle, denumiri de produs.

 

 1. ELEMENTE CONTRACTUALE

 

Odata cu initierea unei comenzi electronice pe site-ul www.magazinulapei.ro, Cumparatorul accepta forma de comunicare prin care Vanzatorul isi deruleaza activitarea (comanda on-line).

Comanda va cuprinde mentiuni clare cu privire la datele de livrare/punere la dispozitie a serviciilor si facturare, eventuale observatii suplimentare ale cumparatorului, denumirea produsului comandat.

Acceptarea comenzii de CVW TECHNOLOGIES S.A. Vanzator se considera realizata atunci cand exista o confirmare electronica din partea acestuia, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului. Comenzile neconfirmate de Vanzator nu au valoare de contract.

Contractul intra in vigoare la data confirmarii Comenzii de CVW TECHNOLOGIES S.A. Vanzator, finalizandu-se la momentul platii, respectiv primirii serviciilor comandate de Cumparator.

 

 1. MENTIUNI CU PRIVIRE LA OBLIGATIILE VANZATORULUI

 

Datele afisate pe site-ul www.magazinulapei.ro au un caracter informativ si pot fi modificate de CVW TECHNOLOGIES S.A. Vanzator, fara o anuntare prealabila. Din considerente de spatiu descrierile bunurilor si serviciilor furnizate pot fi fragmentate insa vanzatorul va depune toate eforturile de a pune la dispozitia Cumparatorului toate informatiile necesare, pentru ca produsul sa fie prezentat in parametrii pentru care Cumparatorul doreste sa-l achizitioneze.

In situatia in care vanzatorul va pune la dispozitia clientilor sai o metoda de comunicarea cu magazinul on-line, acesta isi rezerva dreptul de a exclude din site postarile ce contin injurii ori limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale pentru a onora cererea stipulata in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc specificatiile Cumparatorului.

Vanzatorul va depune toate diligentele sa execute serviciile comandate conform prezentarii ilustrate pe site chiar daca nu se obliga sa respecte in totalitate forma elementelor cuprinse in acestea.

CVW TECHNOLOGIES S.A.. nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care site-ul www.magazinulapei.ro nu poate fi accesat de utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.

 

 1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

 

Toate drepturile de proprietate intelectuala privind produsele comercializate pe site sunt si vor ramane proprietatea Vanzatorului in calitatea sa de Producator, iar Cumparatorul nu va obtine niciun drept de proprietate intelectuala cu privire la produse.

Cumparatorul va despagubi pe Vanzator pentru orice prejudiciu sau pierdere suportata in baza unei astfel de incalcari a dreptului sau de proprietate intelectuala.

 1. CONFIDENTIALITATEA

 

Orice informatii dobandite de Cumparator in urma unei comenzi sunt confidentiale, indiferent daca acestea sunt marcate ca fiind confidentiale sau nu.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, Cumparatorul ofera Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii.  Cumparatorul este, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici ce au fost transmise prin intermediul site-ului www.magazinulapei.ro.

Prin inscrierea in baza de date a Vanzatorului, Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de CVW TECHNOLOGIES S.A.Vanzator ori terti precum: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.

 

 1. TERMENE DE LIVRARE

 

Termenul de acces la serviciile noastre este estimat la 24-48 ore de la momentul confirmarii Comenzii de CVW TECHNOLOGIES S.A. Vanzator, acest termen fiind comunicat pe site ori prin e-mail Cumparatorului.

In situatia in care nu poate fi respectat termenul de livrare al Comenzii, Vanzatorul va anunta Cumparatorului noul termen estimat pentru finalizarea comenzii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune de la Vanzator, doar in cazul neindeplinirii totale din partea Vanzatorului a executarii Comenzii in conformitate cu termenele stabilite. Daunele nu vor putea depasi 25% din valoarea comenzii.

 

 1. MODALITATEA DE PLATA, PENALITATI

 

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt precizate pe site intr-o modalitate transparenta si inteligibila pentru toti Cumparatorii. Vanzatorul va emite Cumparatorului prin intermediul procesatorului sau de plati o factura fiscala pentru serviciile livrate, obligandu-se totodata sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii fiscale.

In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata serviciilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 1% pe zi din suma datorata.

 

 1. LIVRAREA PRODUSELOR, ACCEPTAREA COMENZII

 

Vanzatorul va pune serviciile la dispozitia Cumparatorului de indata ce va avea confirmarea platii acestora.

Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele directe legate de returnarea produselor conform sectiunii XII;

 

 1. GARANTIA PRODUSELOR

 

Toate produsele comercializate de CVW TECHNOLOGIES S.A. site-ul www.magazinulapei.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare.

 

 1. RASPUNDERE

 

Partile se obliga sa execute intocmai si cu buna credinta obligatiile ce le revin, sa se informeze reciproc asupra desfasurarii contractului.

Cumparatorul va suporta orice prejudiciu cauzat din culpa sa fata de terti in legatura cu executarea comenzilor.

 

 1. FORTA MAJORA

 

Forta majora, asa cum este definita de lege, exonereaza de raspundere partea care o invoca in conditiile legii, cu cerinta notificarii scrise prealabile in termen de 3 zile de la aparitia cazului de forta majora si in baza certificatului eliberat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Cazul fortuit este un eveniment imprevizibil si de neinlaturat care ia nastere din natura sau fapta omului si care exonereaza de raspundere partea care il invoca cu conditia ca acesta sa fie lipsit de culpa.

In cazul fortuit si de forta majora, partile nu vor avea dreptul sa solicite plata daunelor rezultate din neindeplinirea prezentului contract. Termenele contractuale se prelungesc in aceste cazuri cu perioada respectiva.

 

 1. DREPTUL DE RETRAGERE

 

In conformitate cu dispozitiile art. 16, lit. i, din O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta, rapostat la natura serviciilor puse la dispozitia clientilor, Consumatorul are dreptul de a se retrage din contract in termen de 14 zile sub conditia de a nu fi beneficiat sub nicio forma de serviciile contractate.

 

 1. LITIGII

 

In caz de litigii, partile au obligatia de a le rezolva pe cale amiabila, prin conciliere. Concilierea se va face in termen de cel mult 5 zile de la data primirii cererii scrise, prin scrisoare recomandata, a uneia dintre parti, la sediul/domiciliul acesteia, rezultatul urmand a fi consemnat intr-un proces-verbal de conciliere semnat de ambele parti.

Daca nu se va ajunge la o intelegere cu ocazia concilierii, litigiul va fi supus spre rezolvare instantelor judecatoresti competente ale statului Roman de la sediul Vanzatorului.

 

 1. Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

 

Conform prevederilor Regulamentului General de Protectie a Datelor UE 679/2016, CVW TECHNOLOGIES S.A. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii paginii www.magazinulapei.ro si/sau completarii formularelor disponibile pe pagina www.magazinulapei.ro. Aceste date sunt: nume si prenume, adresa, numar de telefon.

Orice persoana care acceseaza pagina www.magazinulapei.ro si/sau care ofera date si/sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe pagina www.magazinulapei.ro, isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca CVW TECHNOLOGIES S.A. sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie. Datele cu caracter personal colectate de catre CVW TECHNOLOGIES S.A. prin intermediul paginii www.magazinulapei.ro vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui site, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre utilizatori Furnizorului, precum si, in general, a administrarii relatiei Furnizorului cu Utilizatorii, in scopuri de marketing (inclusiv marketing direct), in vederea efectuarii de studii de piata sau intreprinderea de alte activitati de catre Furnizor, permise de lege, care fac obiectul aprobari separate exprese din partea Utilizatorilor. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/sau completarea formularelor disponibile pe pagina www.magazinulapei.ro vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta doar in scopurile mentionate si agreate cu utilizatorii. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Conform Regulamentului General de Protectie a Datelor UE 679/2016, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa de mail: office@magazinulapei.ro, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

 

 1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE – GDPR

 

Aceasta politica de confidentialitate stabileste modul in care CVW TECHNOLOGIES S.A. colecteaza, utilizeaza si protejeaza orice informatii personale pe care le furnizati atunci cand vizitati sau creati un cont pe www.magazinulapei.ro. Prin utilizarea si inregistrarea pe www.magazinulapei.ro, sunteti de acord cu si acceptati toti termenii si conditiile prezentate in continuare.

 

 1. DEFINITII TERMENI

 

Definire termeni conform regulamentului:

15.1.1. „date cu caracter personal” inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

15.1.2. „prelucrare” inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea;

15.1.3. „restrictionarea prelucrarii” inseamna marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

15.1.4. „creare de profiluri” inseamna orice forma de prelucrare automata a datelor cu caracter personal care consta in utilizarea datelor cu caracter personal pentru a evalua anumite aspecte personale referitoare la o persoana fizica, in special pentru a analiza sau prevedea aspecte privind performanta la locul de munca, situatia economica, sanatatea, preferintele personale, interesele, fiabilitatea, comportamentul, locul in care se afla persoana fizica respectiva sau deplasarile acesteia;

15.1.5. „pseudonimizare” inseamna prelucrarea datelor cu caracter personal intr-un asemenea mod incat acestea sa nu mai poata fi atribuite unei anume persoane vizate fara a se utiliza informatii suplimentare, cu conditia ca aceste informatii suplimentare sa fie stocate separat si sa faca obiectul unor masuri de natura tehnica si organizatorica care sa asigure neatribuirea respectivelor date cu caracter personal unei persoane fizice identificate sau identificabile;

15.1.6. „sistem de evidenta a datelor” inseamna orice set structurat de date cu caracter personal accesibile conform unor criterii specifice, fie ele centralizate, descentralizate sau repartizate dupa criterii functionale sau geografice;

15.1.7. „operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care, singur sau impreuna cu altele, stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci cand scopurile si mijloacele prelucrarii sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevazute in dreptul Uniunii sau in dreptul intern;

15.1.8. „persoana imputernicita de operator” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism care prelucreaza datele cu caracter personal in numele operatorului;

15.1.9. „destinatar” inseamna persoana fizica sau juridica, autoritatea publica, agentia sau alt organism careia (caruia) ii sunt divulgate datele cu caracter personal, indiferent daca este sau nu o parte terta. Cu toate acestea, autoritatile publice carora li se pot comunica date cu caracter personal in cadrul unei anumite anchete in conformitate cu dreptul Uniunii sau cu dreptul intern nu sunt considerate destinatari; prelucrarea acestor date de catre autoritatile publice respective respecta normele aplicabile in materie de protectie a datelor, in conformitate cu scopurile prelucrarii;

15.1.10. „parte terta” inseamna o persoana fizica sau juridica, autoritate publica, agentie sau organism altul decat persoana vizata, operatorul, persoana imputernicita de operator si persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei imputernicite de operator, sunt autorizate sa prelucreze date cu caracter personal;

15.1.11. „consimtamant” al persoanei vizate inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate;

15.1.12. „incalcarea securitatii datelor cu caracter personal” inseamna o incalcare a securitatii care duce, in mod accidental sau ilegal, la distrugerea, pierderea, modificarea, sau divulgarea neautorizata a datelor cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate intr-un alt mod, sau la accesul neautorizat la acestea;

15.1.13. „date genetice” inseamna datele cu caracter personal referitoare la caracteristicile genetice mostenite sau dobandite ale unei persoane fizice, care ofera informatii unice privind fiziologia sau sanatatea persoanei respective si care rezulta in special in urma unei analize a unei mostre de material biologic recoltate de la persoana in cauza;

15.1.14. „date biometrice” inseamna o date cu caracter personal care rezulta in urma unor tehnici de prelucrare specifice referitoare la caracteristicile fizice, fiziologice sau comportamentale ale unei persoane fizice care permit sau confirma identificarea unica a respectivei persoane, cum ar fi imaginile faciale sau datele dactiloscopice;

15.1.15. „date privind sanatatea” inseamna date cu caracter personal legate de sanatatea fizica sau mentala a unei persoane fizice, inclusiv prestarea de servicii de asistenta medicala, care dezvaluie informatii despre starea de sanatate a acesteia;

15.1.16. „sediu principal” inseamna: (a) in cazul unui operator cu sedii in cel putin doua state membre, locul in care se afla administratia centrala a acestuia in Uniune, cu exceptia cazului in care deciziile privind scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal se iau intr-un alt sediu al operatorului din Uniune, sediu care are competenta de a dispune punerea in aplicare a acestor decizii, caz in care sediul care a luat deciziile respective este considerat a fi sediul principal; (b) in cazul unei persoane imputernicite de operator cu sedii in cel putin doua state membre, locul in care se afla administratia centrala a acesteia in Uniune, sau, in cazul in care persoana imputernicita de operator nu are o administratie centrala in Uniune, sediul din Uniune al persoanei imputernicite de operator in care au loc activitatile principale de prelucrare, in contextul activitatilor unui sediu al persoanei imputernicite de operator, in masura in care aceasta este supusa unor obligatii specifice in temeiul prezentului regulament;

15.1.17. „reprezentant” inseamna o persoana fizica sau juridica stabilita in Uniune, desemnata in scris de catre operator sau persoana imputernicita de operator in temeiul articolului 27, care reprezinta operatorul sau persoana imputernicita in ceea ce priveste obligatiile lor respective care le revin in temeiul prezentului regulament;

15.1.18. „intreprindere” inseamna o persoana fizica sau juridica ce desfasoara o activitate economica, indiferent de forma juridica a acesteia, inclusiv parteneriate sau asociatii care desfasoara in mod regulat o activitate economica;

15.1.19. „grup de intreprinderi” inseamna o intreprindere care exercita controlul si intreprinderile controlate de aceasta;

15.1.20. „reguli corporatiste obligatorii” inseamna politicile in materie de protectie a datelor cu caracter personal care trebuie respectate de un operator sau de o persoana imputernicita de operator stabilita pe teritoriul unui stat membru, in ceea ce priveste transferurile sau seturile de transferuri de date cu caracter personal catre un operator sau o persoana imputernicita de operator in una sau mai multe tari terte in cadrul unui grup de intreprinderi sau al unui grup de intreprinderi implicate intr-o activitate economica comuna;

15.1.21.„autoritate de supraveghere” inseamna o autoritate publica independenta instituita de un stat membru in temeiul articolului 51;

15.1.22. „autoritate de supraveghere vizata” inseamna o autoritate de supraveghere care este vizata de procesul de prelucrare a datelor cu caracter personal deoarece: (a) operatorul sau persoana imputernicita de operator este stabilita pe teritoriul statului membru al autoritatii de supraveghere respective; (b) persoanele vizate care isi au resedinta in statul membru in care se afla autoritatea de supraveghere respectiva sunt afectate in mod semnificativ sau sunt susceptibile de a fi afectate in mod semnificativ de prelucrare; sau (c) la autoritatea de supraveghere respectiva a fost depusa o plangere.

15.1.23. „prelucrare transfrontaliera” inseamna: (a) fie prelucrarea datelor cu caracter personal care are loc in contextul activitatilor sediilor din mai multe state membre ale unui operator sau ale unei persoane imputernicite de operator pe teritoriul Uniunii, daca operatorul sau persoana imputernicita de operator are sedii in cel putin doua state membre; sau (b) fie prelucrarea datelor cu caracter personal care are loc in contextul activitatilor unui singur sediu al unui operator sau al unei persoane imputernicite de operator pe teritoriul Uniunii, dar care afecteaza in mod semnificativ sau este susceptibila de a afecta in mod semnificativ persoane vizate din cel putin doua state membre.

15.1.24. „obiectie relevanta si motivata” inseamna o obiectie in scopul de a stabili daca exista sau nu o incalcare a prezentului regulament sau daca masurile preconizate in ceea ce priveste operatorul sau persoana imputernicita de operator respecta prezentul regulament, care demonstreaza in mod clar importanta riscurilor pe care le prezinta proiectul de decizie in ceea ce priveste drepturile si libertatile fundamentale ale persoanelor vizate si, dupa caz, libera circulatie a datelor cu caracter personal in cadrul Uniunii;

15.1.25. „serviciile societatii informationale” inseamna un serviciu astfel cum este definit la articolul 1 alineatul (1) litera (b) din Directiva 98/34/CE a Parlamentului European si a Consiliului1;

15.1.26. „organizatie internationala” inseamna o organizatie si organismele sale subordonate reglementate de dreptul international public sau orice alt organism care este instituit printr-un acord incheiat intre doua sau mai multe tari sau in temeiul unui astfel de acord.

 

XV. 2. INFORMATII PERSONALE COLECTATE

 

In situatiile cand va inscrieti pe site sau va actualizati profilul, vi se va cere sa furnizati sau sa actualizati datele personale. Acestea pot include:

 Numele si prenumele

 Adresa de e-mail

Prin crearea unui cont pe www.magazinulapei.ro, fiecare utilizator isi da acordul in mod explicit ca CVW TECHNOLOGIES S.A. poate colecta datele personale, in conditiile si in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor EU 679/2016.

Retineti ca, dupa terminarea procesului de inregistrare, veti putea modifica aceste informatii in orice moment doriti, prin accesarea Contul meu.

Utilizatorii care aleg sa achizitioneze un pachet prin card de credit sunt rugati sa furnizeze informatii suplimentare, inclusiv – daca este necesar – informatiile personale si financiare necesare pentru a procesa aceste tranzactii. Punerea la dispozitie a acestor informatii este voluntara, cu toate acestea, in acelasi timp, este esentiala pentru efectuarea unei plati.

 

 1. 3. CE FACEM CU INFORMATIILE COLECTATE

 

CVW TECHNOLOGIES S.A. foloseste aceste date pentru scopuri specifice, si anume:

 Pentru a va permite utilizarea www.magazinulapei.ro, fiecare cont necesitand date de contact valide;

 Pentru autentificarea pe www.magazinulapei.ro;

 Pentru a va trimite informatii despre noi actualizari ale serviciilor, oferte speciale si informatii similare;

 Pentru a va trimite notificari e-mail;

 Pentru a putea sa va contactam, in cazul in care apar probleme legate de contul dumneavoastra;

 Pentru a combate frauda sau falsul si pentru a proteja www.magazinulapei.ro si utilizatorii sai.

 

     XV.      4. SECURITATE

 

Dorim sa va asiguram ca informatiile dvs. sunt in siguranta. Pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea, am pus in aplicare proceduri fizice, electronice si manageriale adecvate pentru a proteja si securiza informatiile pe care le colectam online, in conformitate cu Regulamentul General de Protectie a Datelor EU 679/2016.

Serverul pe care site-ul este gazduit este protejat de acces fizic neautorizat si acces remote (la distanta) limitat, fiind instalat intr-o incinta adecvata tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam prin upgrade-uri a sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de www.magazinulapei.ro este periodic analizata din punctul de vedere al securitatii.

 

       XV.       5. DEZVALUIREA INFORMATIILOR PERSONALE

 

De asemenea, CVW TECHNOLOGIES S.A. isi rezerva dreptul de a pune la dispozitie informatii cu caracter personal in urmatoarele situatii limitate:

 Cand CVW TECHNOLOGIES S.A. ii este cerut sa furnizeze informatii, ca raspuns la un ordin judecatoresc, citatie, sau alt proces legal;

 Cand CVW TECHNOLOGIES S.A. considera ca divulgarea este necesara pentru a preveni sau a limita frauda, de a apara www.magazinulapei.ro impotriva hacking-ului sau atacurilor, sau pentru a proteja proprietatea si siguranta www.magazinulapei.ro sau a clientilor sai.

 

        XV.      6. COOKIE-URI

 

Pentru a imbunatati experienta de navigare, www.magazinulapei.ro utilizeaza o caracteristica a browser-ului web numita “cookie”. Cookie-urile sunt fisiere text care contin cantitati mici de informatii care sunt descarcate pe dispozitiv atunci cand vizitati un site web. Cookie-urile sunt apoi trimise inapoi la site-ul de origine pentru fiecare vizita ulterioara, sau catre un alt site care recunoaste acel cookie. Cookie-urile sunt utile, deoarece acestea permit unui site web sa recunoasca un dispozitiv utilizator sau o preferinta, cum ar fi limba sau moneda preferata.

Cele mai multe browsere web accepta automat cookie-urile. Cu toate acestea, puteti cere browser-ului dvs., prin editarea optiunilor, sa blocheze cookie-urile sau sa va avertizeze inainte de a accepta un cookie de la site-urile pe care le vizitati. Daca va hotarati sa nu acceptati cookie-uri, veti putea in continuare sa accesati sectiuni care sunt disponibile pentru publicul larg, dar anumite parti ale site-ului vor functiona incorect sau nu vor functiona deloc.

 

        XV.     7. OPOZABILITATE

 

Utilizatorul are dreptul de a se opune colectarii datelor cu caracter personal si de a solicita terminarea/stergerea totala a contului, fara nicio obligatie ulterioara a oricarei parti catre cealalta si fara dreptul de a solicita daune sau interese de orice fel.

Utilizatorii care doresc sa-si inchida contul www.magazinulapei.ro si sa fie stersi din sistemul nostru, o pot face solicitand acest lucru printr-un mail la adresa office@magazinulapei.ro.

 

       XV.     8. ACTUALIZARI ALE POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

 

CVW TECHNOLOGIES S.A. poate modifica aceasta politica in situatiile cerute si conform cu Regulamentul General de Protectie a Datelor EU 679/2016.

 

XVI.  PREVEDERI DIVERSE

 

Aceste termene si conditii de comercializare a serviciilor puse la dispozitie pe site www.magazinulapei.ro sunt guvernate de legea romana.

Partile in contract vor fi considerate cantractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.