Service si mentenanta

SERVICE SI MENTENANTA

Oferim servicii complete de montaj, instalare, mentenanta, schimb de consumabile si verificarea echipamentelor!

Daca doriti sa va asigurati ca echipamentele dumneavoastra de tratare a apei va furnizeaza intotdeauna cea mai curata si sigura apa, va sfatuim sa alegeti un plan de intretinere si servicii, oferit de catre specialistii C&V Water Home.

Planul de mentenanta asigura intretinerea proactiva a sistemul dumneavoastra, iar noi va garantam ca acesta este mereu pregatit pentru schimbarile ce intervin in calitatea apei dumneavoastra.

Tehnicienii C&V Water Home iau instalarea foarte in serios, echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul tratarii apei si se mandreste cu manopera de calitate, care a devenit o emblema comerciala a companiei noastre.

Declaratiile clientilor nostri vorbesc despre calitatea intretinerii produselor si despre grija personalului nostru in instalarea noului sistem de apa.

Indiferent daca este vorba de un simplu filtru de apa pentru robinet sau de un sistem elaborat de tratare a apei pentru intreaga casa, acordam timp pentru a face corect instalarea!

Fiecare sistem este personal garantat de C&V Water Home, ca un testament al angajamentului nostru fata de satisfactia dumneavoastra totala!

Iata, un exemplu clasic de pachete pentru filtrele de apa Doulton:

Servicii Pachet Basic Pachet Silver Pachet Gold
Transportul
Analiza Apei
Montaj 10% reducere 20% reducere 30% reducere
Vizite de mentenanta si verificare a filtrelor 6 luni 3 luni 1 luna
Consumabile reduse 10 % 15 % 20 %
Preturi

*Pachetele de service si mentenanta vor fi personalizate in functie de tipul de filtru pe care il folositi.

Programati o vizita la domiciliu, completand formularul de mai jos: