Despre Noi

Faceti cunostinta cu echipa C&V Water Home:
Email oficial: office@magazinulapei.ro
Telefon: +40 (0)374 201 440

O viata sanatoasa incepe cu o apa sanatoasa!

Cu un istoric de sute de proiecte realizate pe teritoriul Romaniei si numeroase altele in afara tarii, C&V Water contribuie responsabil la protejarea mediului inconjurator, prin asigurarea unei calitati optime a apei.

Cu 15 ani in urma, C&V Water Control a pornit la drum fabricand echipamente de filtrare a apei industriale, municipale si rezidentiale.

Tehnologiile moderne utilizate de compania noastra asigura un consum redus de resurse, prin utilizarea materialelor adecvate, atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ.

Obiectivul nostru principal este sa aducem in casa ta cele mai calitative echipamente de filtrare a apei, astfel incat tu si familia ta sa va bucurati de o apa curata, cu proprietati sanatoase si cu un gust placut.

Este necesar sa intelegem importanta apei in vietile noastre!

Consumul de apa este esential pentru o viata sanatoasa. Corpul uman contine mai mult de 70% apa si este construit sa functioneze in primul rand pe baza apei si a mineralelor. Apa pe care o consumam, fie pentru baut, gatit si pentru a ne spala, poate avea un impact foarte mare asupra sanatatii noastre.

Filtrele de apa propuse de C&V Water Home ofera cea mai buna calitate in filtrarea apei, astfel incat sa extermine contaminantii de orice fel, pastrand in acelasi timp mineralele benefice ( calciu, magneziu, potasiu) in parametri normali pentru consum. Rezultatul in urma filtrarii este o apa curata, cu gust placut, gata sa fie folosita in hidratarea corpului uman.

Clientii nostri se bucura de o varietate de produse performante, accesibile oricarui buzunar, care asigura sanatatea in casele oamenilor si protejeaza mediul inconjurator.

Protejam mediul inconjurator!

Produsele C&V Water sunt realizate in concordanta cu standardele de protejare a mediului inconjurator. Toate echipamentele noastre de tratare a apei sunt proiectate astfel incat sa se obtina o cantitate minima de deseuri; includem in aceasta categorie toate componentele refolosibile, fabricate din parti reciclabile si materiale compostabile.

In plus, va oferim ocazia de a proteja mediul inconjurator prin consumarea apei filtrate, in defavoarea celei imbuteliate in recipiente de plastic, reducand astfel deseurile rezultate in urma consumului.

C&V Water se angajeaza sa fie plasat in varful piramidei preferintelor dumneavoastra in randul comercializarii filtrelor de apa, aducandu-va o gama intreaga de produse inovative, de inalta calitate si de lunga functionalitate.

Serviciile C&V Water Home sunt create special pentru clientii nostri!

Dorim sa va oferim servicii de cea mai buna calitate, avem incredere ca tehnicienii nostri specializati in tratarea apei va vor oferi cea mai frumoasa experienta de montaj, intretinere si service a aparatelor dumneavoastra de purificare a apei.

Si pentru ca sfatul unui specialist este intotdeauna binevenit, va oferim inca un avantaj al alegerii de a colabora cu C&V Water Home! Inainte de a va oferi consultanta gratuita in alegerea echipamentelor potrivite pentru nevoile si casa dumneavoastra, noi realizam si analiza apei pe care o consumati, la sediul nostru sau la adresa dumneavoastra!

Vizitati pagina de Analiza a Apei si programati testul apei dumneavoastra.