IntelliSOFT W25S Chrono

Statie de dedurizare Cabinet W20S Chrono, gama Sentencia cu volumul rasinii de 20 litri.

Mai multe detalii

Pentru a obtine detalii sau pentru a comanda acest produs, contactați-ne la:
Pret redus!

Compara

 
Informatii

Sistemul de dedurizare IntelliSOFT W20S Chrono, face parte din gama clasica de dedurizatoare si cu un pret redus ofera apa dedurizata necesara intregii case.
Statia de dedurizare IntelliSOFT este destinata eliminarii sarurilor de calciu si magneziu (care pot forma depuneri de cruste pe instalatii tehnice si sanitare) in aplicatii rezidentiale: locuinte individuale, pensiuni, restaurante. In alcatuirea ei intra un rezervor presurizat, echipat cu o rasina cationica puternic acida in forma sodiu si un rezervor de saramura adiacent pentru prepararea agentului de regenerare.Dedurizarea apei este singura solutie care te scapa de problemele determinate de calcar, creste performanta electrocasnicelor si le prelungeste viata, protejeaza pielea sensibila si te ajuta sa faci economii substantiale datorita costurilor reduse de mentenanta a aparatelor electrocasnice, eficientizarea produselor de curatenie, etc.

Avantaje:

 • sistem compact cu dimensiuni reduse si design modern
 • se integreaza perfect in orice tip de spatiu, nu incomodeaza si nu necesita amenajari suplimentare, fiind ideale pentru apartamente, case sau spatii de depozitare
 • consum redus de sare si implicit de apa
 • asigura apa potabila cu duritate optima luand in calcul parametrii de calitate a apei la intrare
 • protejeaza instalatiile sanitare
 • reduce costurile de mentenanta pentru obiectele sanitare si electrocasnicele care utilizeaza apasi anume obiectele sanitare: boilere, cazan centrala termica, masina de spalat, expresorul de cafea, fierul de calcat etc.
 • programare regenerare in functie de timp
 • nu necesita supraveghere
 • intretinere minimala

Componenta:

 • rezervor pentru saramura complet echipat
 • rezervor pentru rasina
 • valva de control electro-mecanica, produsa in Belgia
 • rasina cationica

Operare si mentenanta

Caracteristica principala din punct de vedere constructiv a dedurizatoarelor tip Cabinet, este ca au rezervorul cu rasina amplasat in interiorul rezervorului de saramura, realizandu-se astfel un sistem compact tip cabinet, cu dimensiuni reduse, ideal pentru apartamente, case sau pentru aplicatii in care spatiul ocupat de echipamente este un factor important.
Rasina cationica este puternic acida in forma sodiu, capabila sa elimine duritatea apei prin substituirea ionilor de calciu si magneziu din sarurile continute in apa cu ioni de sodiu; sarurile de calciu si magneziu se transforma astfel in saruri de sodiu, iar acestea au proprietatea de a nu forma depuneri de cruste, chiar si la temperaturi mari de utilizare ale apei.
Regenerarea rasinii se executa automat dupa epuizarea numarului de zile programat, si poate fi setata pentru regenerare in timpul noptii cand nu este necesara furnizarea apei dedurizate, cu o solutie de clorura de sodiu preparata automat de statie, in rezervorul de saramura .
Pentru o buna functionare a statiei de dedurizare, apa bruta supusa tratarii trebuie sa sa fie limpede, cu o incarcare de substante solide in suspensie de maxim 2 mg/l, lipsita de uleiuri si clor rezidual liber, sa aiba mai putin de 10 mg/l substante organice oxidabile, iar continutul de fier + mangan sa nu depaseasca limita de potabilitate. In cazul apelor de calitate mai slaba, trebuie instalate echipamente de prefiltrare si deferizare.

  
Dedurizarea apei este singura solutie care te scapa de problemele determinate de calcar, creste performanta electrocasnicelor si le prelungeste viata, protejeaza pielea sensibila si te ajuta sa faci economii substantiale datorita costurilor reduse de mentenanta a aparatelor electrocasnice, eficientizarea produselor de curatenie, etc.
 
Fisa tehnica
Temperatura2 - 48 ⁰C
Dimensiuni573 x 826 x 345 (L x H x l)
Intrare/ Iesire3/4''
Presiune apa maxima8.3 bar
Presiune apa minima1.4 bar
Debit nominal2 mc/h
Volum rasina25 litri
Consum sare la regenerare2.5 kg
Alimentare electrica230V - 50 Hz
Transformator 24 VInclus

10 alte produse in aceeasi categorie:

Compara 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Plateste