Filtru dus

Scopul filtrului este de a indeparta din apa clorul inhalat prin aburii creati in timpul dusului.

Mai multe detalii

Pentru a obtine detalii sau pentru a comanda acest produs, contactați-ne la:

Compara

 
Informatii

  
   
   
   
  
   

  
   
   
   
   
    
Pielea umana absoarbe substante din apa, permitand contaminantilor sa ajunga in corpul uman, chiar daca aceasta nu este consumata doar pentru uz intern ( baut, gatit, etc). Aproximativ 60% din clorul absorbit zilnic privine din inhalarea aburilor creati in timpul dusului. Clorul poate deteriora parul si pielea.

  
   
   
Datorita problemelor apei, majoritatea filtrelor de dus se bazeaza pe mediu de filtrare metalic, numit KDF. Acest mediu reprezinta un aliaj de inalta puritate dintre cupru si zinc, avand proprietatea de a prelungi durata de viata a carbunelui activ granular si a altor forme de carbon, in timp ce protejeaza "patul" de carbon impotriva dezvoltarii bacteriilor.

  
   
   
  
Apa poate contine si alti contaminanti, precum VOC (substante organice volatile) si metale grele. Ideal este ca toate aceste elemente sa fie eliminate, insa filtrarea apei la dus este problematica, deoarece apa are o presiune mare si este fierbinte. Filtrele standard cu carbune, care au o eficienta mare de indepartare a clorului, nu fac fata volumului si temperaturii ridicate a apei.

  
   
  
   
  
  

   
   
   
  
Filtrul de dus are in componenta sa un cartus cu mediu de filtrare format din mai multe straturi, doua straturi de carbune activ granular si unul de KDF, pentru o eficienta ridicata in indepartarea clorului.
 

  
   
   
    
   
   
   

 
Durata de functionare recomandata a cartusului de dus este de 5 luni (estimat pentru o familie cu 2 persoane).

Tipuri de aplicatii ale FILTRULUI DE DUS

 
Fisa tehnica
Temperatura 4-60 ⁰C
Presiune maxima 6 kg/mp
Debit maxim 3,78 l/min
Conector baterie dus Inclus (2 buc)

11 alte produse in aceeasi categorie:

Compara 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Plateste