logo
logo2x

Solutia pentru o apa curata si sanatoasa, la indemana oricui!

Doulton® ofera consumatorilor filtre de calitate produse in UK, care performeaza de fiecare data, oferind o apa potabila curata, sanatoasa si cu un gust excelent.

Instructiuni de instalare

Despre produs

Filtrele de apa Doulton sunt produse inca din 1827.

In secolul 19 raul Tamisa era sursa principala de apa potabila si in acelasi timp era folosit si ca sistem de canalizare. Henry Doulton a descoperit ca filtrand apa printr-un material ceramic poros putea preveni imbolnavirea populatiei.

Industria Fairey Ceramic Limited (IFCL) este singurul producator de renume mondial pentru gama de filtre de apă potabila din ceramica Doulton® si British Berkefeld®. Toate produsele ceramice de filtrare a apei sunt confectionate in fabrica IFCL cu sediul in nordul orasului Staffordshire din Marea Britanie.

img

Calitate

In general, cu cat dimensiunea porilor este mai mica cu atat filtrul devine mai eficient la indepartarea particulelor din apa. Ceramica are o structura poroasa mica si complexa, fiind materialul ideal in construirea filtrelor de apa.

Filtrele Doulton® au o structura antibacteriana integrata in compozitia ceramica, ceea ce determina inhibarea dezvoltarii bacteriilor pe filtrul ceramic.

Sigilarea microbiologica reprezinta un element de unicitate, mecanismul de sigilare fiind prezent doar in filtrele Doulton®

Acesta ofera protectie microbiologica de neegalat.

img

Performanta

Filtrele Doulton au fost testate si certificate de Organizatia Mondiala de Sanatate (WHO), de laboratoare cu standarde aprobate U.S. EPA- European si laboratoare nationale din peste 50 tari.

In realitate sunt singurele produse din acest segment de piata care indeplinesc standardele stricte ISO 9000.

Reprezinta o bariera eficienta in fata bacteriilor si agentilor patogeni avand o structura poroasa mica de pana la 0.2 microni, pentru a oferi un maxim de protectie.

Are o durata de folosinta indelungata intre 6 si 12 luni, filtrul putand fi curatat, fapt ce permite reutilizarea acestuia.

Este natural Ceramica este o componenta 100% naturala, alaturi de carbunele activ realizat in urma prelucrarii coajei de nuca de cocos.

Pastreaza mineralele din apa. Filtrul ceramic nu indeprteaza mineralele din apa benefice organismului uman.

Protejeaza sanatatea. Filtrul ceramic contine urme de argint cu rolul de a inhiba dezvoltarea microbiologica

Indeparteaza organismele patogene: bacterii si chisturi, E coli, Choleram Shigelle, Giardia, etc

img

Pret

Apa imbuteliata este mai scumpa din cauza deseurilor rezultate in urma producerii ambalajului din plastic folosit pentru transport, cat si a cartonului folosit la impachetare.

Cum Functioneaza:

Esenta fiecarui filtru Doulton este elementul sau exclusiv ceramic Sterasyl. Elementul ceramic se bazeaza pe proprietatile naturale ale pamantului de diatomee (kieselgur), obtinut la temperaturi de peste 1000°C, este extrudat si tras intr-o structura poroasa, ramanand gol la interior.

1. Apa de robinet, sub presiune, curge din exterior spre interiorul elementului ceramic.

2. Impuritatile sunt in imposibilitatea de a penetra canalale microscopice ale structurii poroase, bacteriile, Cryptosporidium si alte microorganisme, sunt blocate pe sau in imediata apropiere a suprafetei elementului filtrant.

3. Apa lipsita de bacterii patrunde miezul blocului de carbune extrudat, foarte activ - o alta componenta naturala a elementului ceramic Doulton, utilizat pentru a reduce clorul, pesticide, erbicide, substante chimice toxice, precum si gustul si mirosurile care pot fi prezente in apa. Datorita acestui proces la nivel molecular apa este imbogatita cu un continut ridicat de oxigen, ceea ce ii confera aroma de prospetime.

4. Ambele forte de absrobtie sunt permanet active in mediile de filtrare ceramic si de carbon, pentru a indeparta particule cu incarcari opuse, chiar mai mici decat cele indepartate prin micro-tensiunea aplicata.

5. Impregnarea elementului ceramic cu ioni de argint face ca suprafata sa devina bacteriostatica - bacteriile nu se pot dezvolta pe suprafata. Acest lucru asigura schimbarea sau curatarea cartusul fara a exista pericolul contaminarii. Spre deosebire de argintul utilizat in filtre cu carbon activ, argintul in elementul ceramic este intr-o forma care nu se va extrage cu usurinta, asa eficacitatea sa depaseste durata de viata a cartusului filtrant.

img

Filtrul ceramic Doulton HCP pentru apa potabila cu cartus filtrant Ultracarb

Inlocuieste cu succes apa de baut imbuteliata,la un cost mult mai mic!

img

Retine in proportie de 99,999% microorganismele patogene comune

Filtrul ceramic Doulton HIP pentru apa potabila cu cartus filtrant Ultracarb

img

Retine in proportie de 99,999% microorganismele patogene comune

img

Transport Gratuit

Transport gratuit la orice comanda oriunde in Romania.

Comanda Telefonica

Suna la numarul 0726.303.888 si afla mai multe detalii sau cere informatii despre produse si comenzi.

Plata la livrare

Plateste comanda ta la livrarea produsului. Drept de retur de 14 zile.


Compara 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Plateste