Termeni și condiții de utilizare

Acest site este dedicat utilizarii de catre persoanele fizice si juridice in vederea achizitionarii de produse si servicii, comercializate/prestate de C&V WATER CONTROL SRL cu sediul social in Corbeanca, jud Ilfov, nr 50A, si sediu productie in strada Lacului, nr. 32, CUI: 14016279, nr. Reg Comertului: J23 /461 /2009.

Folosirea site-ului de fata implica acceptarea explicita a termenilor de utilizare, a conditiilor si a politicii de confidentialitate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Fotografiile afisate pe site au caracter orientativ si pot contine aceesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Site-ul www.shop.magazinulapei.ro respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori.

Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie economico-financiara, obisnuinte/preferinte/ comportament, date de geolocalizare/date de trafic.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. C&V Water Control se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru gestionarea relatiei sale cu utilizatorul.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a C&V Water Control si cu utilizarea si prelucrarea de catre noi, si colaboratorii nostri in aceasta activitate: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, etc.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale, compania va putea selecta utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.

Inregistrare utilizator

Pentru a beneficia de serviciile oferite de site si a achizitiona produse, este necesara inregistrarea prin intermediul unui cont de utilizator. Pentru crearea acestui cont sunteti de acord sa furnizati informatii actuale, reale, corecte si complete despre dumneavoastra.

Inregistrarea ca utilizator implica acceptarea de catre dvs. a “Conditiilor de utilizare a Regulilor de Confidentialitate” si a celor privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal.

Datele inregistrate de utilizator sunt strict responsabilitatea acestuia, fiind folosite pentru Comanda si avand posibilitatea modificarii.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale in conditiile in care exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele confirmate de client la contactarea telefonica.

Comanda

Utilizatorul trebuie sa completeze informatiile privind Comanda: unde sa fie livrata, modalitatea de expediere si date de facturare. In cazul unor date eronate, introduse de utilizator C&V Water Control nu isi asuma raspunderea pentru consecintele acestora (intarzieri comenzi, adresa livrare eronata, etc.). In acest caz, reexpedierii Comenzii se va face cu acordul clientului, toate taxele de transport efectuat in acest sens vor cadea in sarcina Clientului.

La finalizarea comenzii, un reprezentant C&V Water Control va contacta telefonic sau prin email utilizatorul pentru confirmarea personala a comenzii.

Contractul de cumpărare a produsului este incheiat complet la trimiterea unui e-mail care va anunța ca produsul a fost expediat.

C&V Water Control poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

- esuarea / invalidarea tranzactiei online;
- neplata in timpul stabilit a comenzii;
- date incomplete sau incorecte ale Clientului;
- activitatea Clientului poate produce daune site-ului/partenerilor;
- livrari consecutiv esuate;
- produsul comandat nu este pe stoc si nu poate fi furnizat in timp util;
- identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Pretul

Preturile prezentate pe site includ TVA (24%). Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, la care se adauga si costurile de livrare.

Preturile de livrare estimative vor fi mentionate in e-mailul de confirmare a comenzii.

Facturare - plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in emailul de confirmare a comenzii. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face prin banca, pe baza unei facturi proforme sau ramburs.

Garantia produselor

Perioada de garantie pentru produse este perioada practicata de furnizorul fiecarui produs in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare; termenul de garantie este aplicat incepand cu data livrarii. In timpul perioadei de garantie, Furnizorul este obligat sa asigure in mod gratuit service de reparatii si de inlocuire a echipamentelor si care se constata a fi defecte, neputand imputa nici o vina Cumparatorului. In cazul in care defectele constatate sunt imputabile Cumparatorului, efectuarea reparatiilor necesare va fi contra-cost. In cazul livrarii unor produse cu defectiuni majore, Furnizorul va face inlocuirea produselor sau componentelor respective in termen de maxim 30 zile. Perioada de garantie se va prelungi cu numarul de zile cat echipamentele nu vor putea fi utilizate de Cumparator, fiind in curs de reparatie.

Fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie aferent.

Obligatiile utilizatorului pentru asigurarea garantiei:

- produsul sa fi fost cumparat de la C&V Water Control;
- trimiterea produsului in timpul perioadei de garantie, impreuna cu ambalajul original si accesoriile cu care acesta a fost livrat;
- produsul sa fie insotit de documentul fiscal care face dovada cumpararii si certificatul de garantie.

Pierderea Garantiei

Garantiile vor deveni nule in cazul folosirii altfel decat in modul indicat in specificatiile tehnice, a unui accident, a unei modificari a mediului fizic sau operational avand alti parametri decat cei indicati in specificatiile tehnice, a intretinerii improprii de catre Cumparator, a indepartarii sau schimbarii Produsului sau a etichetelor care identifica parti ale Produsului sau in cazul oricarui neajuns cauzat de catre un Produs pentru care Furnizorul nu este raspunzator.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

Livrarea

Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este mentionata in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.

Pentru toate categoriile de produse comercializate prin magazinul online  www.shop.magazinulapei.ro, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii.
Produsele sunt livrate prin curier rapid.

Predarea produsului se va face doar daca clientul va face dovada identitatii sale. Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora stabilita.

Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curierul Rapid la livrarea produselor comandate, la care este anexat si bonul fiscal ce contine toate informatiile despre produsele livrate. De asemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in scris pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Semnarea bonului de livrare reprezinta recunoasterea primirii in bune conditii si in totalitate a produselor comandate.

Returnarea produselor

In conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati sau despagubiri si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau.

Returnarea produsului cumparat, se va face in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala proprie, produsul va fi in stare de functionare, in starea in care a fost livrat.


Compara 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Plateste