Cum sa previi alergiile prin intermediul apei filtrate

Cum sa previi alergiile prin intermediul apei filtrate

Solutia pentru prevenirea si tratamentul bolilor produse de deshidratare consta intr-un aport regulat de apa.

Astmul reprezinta astazi o problema de sanatate publica, fiind frecvent subdiagnosticat si subtratat, cu prevalenta in crestere mai ales la copii si adolescenti, cu o dezvoltare ingrijoratoare a formelor severe. Majoritatea persoanelor care sufera de respiratie suieratoare (wheezing), lipsa de aer (dispnee), apasare in piept si tuse, cauta adesea ajutor. Exista medicamente care se elibereaza fara prescriptie medicala si pot ameliora simptomele sau chiar imunoterapia care poate ajuta prin introducerea alergenilor in corpul dumneavoastra, formand astfel anticorpii ce vor apara organismul.

Medicii se concentreaza in primul rand pe calitatea aerului in casa, pentru a reduce expunerea la alergeni care pot declansa reactiile alergice sau astmul. Au fost facute multe studii care arata si  beneficiile apei filtrate in amelioarea acestor simptome. Pentru a va imbunatatii sanatatea, este indicat sa achizitionati un sistem de filtrare la domiciliu.

Contaminantii care se gasesc in apa nefiltrata, in special clorul, poate ajuta la distrugerea mai multor forme de bacterii, doar ca poate fi si declansator al atacurilor de alergie sau astm atat la copii, cat si la adulti. In timp ce medicii recomanda apa cu fluor pentru copiii mici pentru a preveni deterioararea dintilor, pentru  persoanele cu astm si alergii, aceasta substanta le poate compromite sanatatea. Fiecare dintre aceste subtante chimice poate provoca o reactie alergica a pielii sau poate declasa astmul. Se gasesc in toate formele de apa nefiltrata .

De asemenea, studiile efectuate, au constat ca tesutul pulmonar al astmaticilor are un continut ridicat de histamina (regleaza contractia musculaturii bronsice). Deoarece unul din locurile unde se pierde apa prin evaporare sunt plamanii, constrictia bronsica produsa de histaminca determina o pierdere mai mica de apa prin evaporare in actul respiratiei- o procedura, simpla, naturala de a pastra apa in organism. Histamina este o substanta care, pe langa rolul sau de reglare a apei in organism, are si responsabilitati in cadrul sistemului de aparare antibacterian, antiviral si impotriva agentilor straini (substante chimice). Atat astmul bronsic, cat si alergiile, trebuie reglate prin marirea aportului zilnic de apa.

Pur si simplu, prin instalarea unor sisteme de filtrare a apei sub chiuveta/deasupra acesteia, va veti proteja sanatatea. Deoarece este dovedit faptul ca apa de la robinet contine contaminanti ce pot face rau sanatatii( in special clor), necesitatea unor sisteme de filtrare este necesara. Veti consuma astfel apa curata si sigura!

Ai si tu aceleasi probleme cu apa provenita de la reteaua publica?

Pentru ca opinia unui specialist este intotdeauna bine-venita, contacteaza-ne pentru a obtine mai multe detalii si sfaturi despre cum poti sa-ti rezolvi problema:

tel. +40 (0) 374 201 440

office@magazinulapei.ro

Posted on 2017-10-06 Educatia Apei 0 711

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compara 0
Precedent
Urmator

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Plateste