Apa de la robinet VS. Apa imbuteliata

Apa de la robinet VS. Apa imbuteliata

Se pare ca apa imbuteliata a devenit un simbol al comoditatii- ai acces la ea pretutindeni, o poti purta usor cu tine oriunde si cu siguranta, este mai sanatoasa decat bauturile cu concentratie mare de zahar.

Dar exista si o problema! Si anume, aceasta comoditate are un impact ecologic scump, sub forma de munti de deseuri din plastic, care de cele mai multe ori nu ajung sa fie reciclate, ci sunt aruncate in mod necorespunzator.

In incercarea de a reduce reziduurile din plastic si de  a gasi solutii alternative si ecologice pentru apa imbuteliata, multe companii care se ocupa de tratarea apei, au dezvoltat sisteme inovatoare care ofera apa sigura chiar la robinetul bucatariei tale.

Fara sa stim cu adevarat ce contine apa de la robinet, gustul si culoarea sunt factorii care ne atentioneaza daca este bine sau nu sa o consumam. In general aceasta apa contine contaminanti precum clor, fier, sedimente, sulfati/sulfiti etc, care pot schimba aspectul, mirosul sau gustul apei .

Poluantii sunt cei care ne fac sa evitam consumul apei direct de la robinet. Filtrele de apa sunt concepute pentru a elimina poluantii si de a restabili gustul unic al apei pe care il cunoastem. Prin diferite metode de filtrare, putem obtine acces la apa sigura, chiar acasa.

De exemplu, se merita investitia intr-un filtru de chiuveta, astfel nu veti mai fi nevoiti sa cheltuiti bani pe apa imbuteliata si nici nu veti mai contribui la muntii de sticle de plastic, creati zilnic de milioane de oameni. Tehnologiile de filtrare a apei variaza de la sistemele de baza, pana la cele foarte complexe. Cu toate acestea, printre produsele noastre veti gasi sisteme pentru fiecare buget.

Pentru a decide cu privire la achizitionarea unui filtru potrivit pentru casa ta, va recomandam sa consultati un specialist:

E-mail: office@magazinulapei.ro

Contact: 0374.201.440

Posted on 2017-10-04 Educatia Apei 0 851

Leave a CommentLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.
Compara 0
Precedent
Urmator

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Plateste