Reduceri

Urmareste comanda Urgent Cargus

Statii filtrare automate IntelliFilter 

Tratarea apei prin diverse medii de filtrare este cel mai eficient si mai economic mod de a indeparta impuritatile solide aflate in suspensie, culoarea, gustul si mirosul din apa, precum si oxidarea si indepartarea excesului de fier si mangan. Statiile de filtrare sunt automate, echipate cu valve Erie care sunt comandate electronic de timere de ultima generatie.

 • Statii filtrare cu Multimedia AG-filter
  Statii filtrare cu Multimedia AG-filter
 • Statii filtrare cu carbune activat-GAC
  Statii filtrare cu carbune activat-GAC
 • Statii filtrare cu Multimix
  Statii filtrare cu Multimix
  Statiile de filtrare Multimix reprezinta modalitati eficiente de tratare a celor mai intalnite probleme ale apei, precum: apa dura, continut ridicat de fier/mangan, materii organice sau amoniac. Apa trece printr-un mediu filtrant multistrat, fiecare strat avand proprietati eficiente de indepartare a problemelor apei.
 • Statii filtrare cu oxidare O2XYDIZER
  Statii filtrare cu oxidare O2XYDIZER
  Statiile de filtrare cu oxidare O2XYDIZER reprezinta modalitati simple, eficiente si ecologice de a indepartarea continutului ridicat de fier si/sau mangan cu care se confrunta, in general, apa de foraj. Acestea functioneaza pe baza de birm, care actioneaza ca si catalizator intre oxigen si compusii solubili ai fierului, marind reactia de oxidare, producandu-se astfel hidroxid feric, care poate fi usor filtrat.
Compara 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Plateste