Catalog de produse

Disponibilitate

Reduceri

Nici un produs la reducere

Urmareste comanda Urgent Cargus

Statii de filtrare automate 

Tratarea apei prin diverse medii de filtrare este cel mai eficient si mai economic mod de a indeparta impuritatile solide aflate in suspensie, culoarea, gustul si mirosul din apa, precum si oxidarea si indepartarea excesului de fier si mangan. Statiile de filtrare sunt automate, echipate cu valve Erie care sunt comandate electronic de timere de ultima generatie.

 • Statii filtrare cu Multimedia
  Statii filtrare cu Multimedia
 • Statii filtrare cu carbune activat
  Statii filtrare cu carbune activat
  Statiile de filtrare Multimix reprezinta modalitati eficiente de tratare a celor mai intalnite probleme ale apei, precum: apa dura, continut ridicat de fier/mangan, materii organice sau amoniac. Apa trece printr-un mediu filtrant multistrat, fiecare strat avand proprietati eficiente de indepartare a problemelor apei.
 • Statii filtrare pentru reducerea fierului si a manganului
  Statii filtrare pentru reducerea fierului si a manganului
  Statiile de filtrare cu oxidare O2XYDIZER reprezinta modalitati simple, eficiente si ecologice de a indepartarea continutului ridicat de fier si/sau mangan cu care se confrunta, in general, apa de foraj. Acestea functioneaza pe baza de birm, care actioneaza ca si catalizator intre oxigen si compusii solubili ai fierului, marind reactia de oxidare, producandu-se astfel hidroxid feric, care poate fi usor filtrat.
 • Statii automata de filtrare cu piroluzita si cu valva Clack sistem cronometric tip simplex sau duplex care asigura un debit continuu de apa tratata control electronic ce permite setarea facila a ciclurilor de operare debit de tratare de pana la 10,18 mc/h valva tip Clack de 1’’,1 ¼’’, 1 ½’’, 2’’
Compara 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Plateste