Reduceri

Nici un produs la reducere

Urmareste comanda Urgent Cargus

Statii de dedurizare - tip CABINET 

 • 3 160,64 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 75 L si volum de rasina de 30 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
 • 3 053,54 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 75 L si volum de rasina de 25 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
 • 2 925,02 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 75 L si volum de rasina de 20 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
 • 2 848,86 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 75 L si volum de rasina de 16 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
 • 2 548,98 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 25 L si volum de rasina de 14 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
 • 2 440,69 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 25 L si volum de rasina de 10 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
 • 2 402,84 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 25 L si volum de rasina de 8 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
 • 2 255,62 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 15 L si cu volumul rezervorului de rasina de 4 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
Compara 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Plateste