Reduceri

Nici un produs la reducere

Urmareste comanda Urgent Cargus

Statii dedurizare 

Statii dedurizare

Statiile de dedurizare IntelliSOFT sunt echipamente destinate tratarii apei ce au ca scop eliminarea sarurilor de calciu si magneziu (care pot forma depuneri de cruste pe instalatii tehnice sanitare).

Acestea va ajuta sa va protejati intreaga casa de problemele cauzate de calcar, incepand cu instalatia sanitara, boiler, centrala termica, si pana la electrocasnice, prelungindu-le durata de viata si eficienta, reduce consumul de energie electrica in sistemele de incalzire a apei si electrocasnice, si implicit va ajuta sa faceti economie in ceea ce priveste costul cu energia electrica.

 • 2 285,99 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Simplex, cu volum de rasina de 20 L si rezervor de saramura de 60 L sistem de dedurizare volumetric care asigura un debit continuu de apa tratata control electronic ce permite setarea facila a ciclurilor de operare regenerarea este cronometrica sau volumetrica
 • 3 160,64 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 75 L si volum de rasina de 30 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
 • 3 053,54 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 75 L si volum de rasina de 25 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
 • 2 925,02 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 75 L si volum de rasina de 20 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
 • 2 848,86 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 75 L si volum de rasina de 16 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
 • 2 548,98 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 25 L si volum de rasina de 14 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
 • 2 440,69 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 25 L si volum de rasina de 10 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
 • 2 402,84 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 25 L si volum de rasina de 8 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
 • 2 255,62 lei Disponibil pe comanda
  Statie de dedurizare tip Cabinet, cu o capacitate de 15 L si cu volumul rezervorului de rasina de 4 litri. sistem volumetric care asigura un debit continuu de apa dedurizata control electronic ce permite adaptarea ciclurilor de operare regenerarea este cronometrică sau volumetrică echipamente integrate: mixer, bypass, conectori 3/4"
Compara 0

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Tax
0,00 lei Total

Prices are tax included

Plateste